Nisu ga pustili da uđe, a onda ih je posramio (VIDEO)

Kada je, obučen kao beskućnik, u skupom restoranu htio dobiti stol za sebe i prijatelja, osoblje ga je bahato odbilo jer je “restoran preskup za njega”. No, uskoro su se predomislili

YouTuber Coby Persin iz New Yorka napravio je društveni eksperiment kojim je dokazao da ljude nikada ne treba suditi prema njihovom izgledu.

Naime, YouTube zvijezda koja je upravo svojim videima zaradila bajne svote novca, odlučio je obući se kao beskućnik i vidjeti kako se prema njemu ljudi ponašaju kada ne izgleda bogato i sređeno. Tako odjeven pokušao je ući u skupi restoran, a da dojam bude gori, preko ramena je prebacio i crnu vreću za smeće u kojoj je držao svoje stvari.

U restoranu je pitao može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no osoblje ga je odbilo.

– Oprostite, ali ne možemo vas smjestiti. Ovo je mjesto malo skupo za vas – rekao mu je šef koji nije dozvolio ni da mu Corby priđe bliže. Na upit može li barem pogledati jelovnik, šef mu je rekao da ga ne može ni poslužiti.

Persin je tad rekao da će pozvati svog vozača Ronalda. Naravno, kad je njegov vozač stigao u u novom Rolls Royceu i iz prtljažnika izvadio aktovku, osoblje je promijenilo mišljenje.

U njoj se nalazilo milijun dolara koje je pokazao osoblju.

– Rekao sam da imam novaca. Međutim, suludo je što procjenjuješ ljude na temelju izgleda. Mislim da ću kupiti ovaj restoran samo da bih tebi mogao dati otkaz – izjavio je.

Izvor: 24sata.hr