Šok na albanskoj televiziji: Plesala bez gaćica! (VIDEO)

Kejvina je nastupila u show programu u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo

Albanska manekenka i voditeljica Kejvina Kthella uskočila je u crvenu izazovnu haljinu koja ne ostavlja mjesta za maštu i izvela prilično senzualan i provokativan ples i tu ne bi bilo ništa sporno da se sve nije odigralo na albanskoj nacionalnoj televiziji.

Kejvina je nastupila u emisiji, u kojoj je i sama voditeljica, u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo dok je zavodljivo plesala.

Muškarci u studiju nisu znali što ih je snašlo, kao ni gdje da prvo gledaju – u bujno poprsje ili međunožje. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kejvina je u Albaniji i jako popularna na društvenim mrežama, a njezin Instagram profil prati više od 30 tisuća fanova. To nije ni čudno s obzirom kakve fotke voli objavljivati.

Izvor: 24sata.hr