7 “prljavih” fantazija koje se muškarci boje podijeliti s partnericom

PIXABY
PIXABY

Postoje stvari o kojima on mašta, ali te nikada neće izravno pitati da ih isprobate, dijelom zato što mu je neugodno, a dijelom jer ne zna kako bi ti reagirala, a ne želi povrijediti tvoje osjećaje

Ako ćemo biti potpuno iskrene, svi mi maštamo o onim stvarima. I dok smo neke sklone dijeliti s prijateljicama i dečkima, sigurno postoje i one o kojima šutimo. Ista se stvar događa i muškarcima, a njihove fantazije se, baš kao i naše, mogu podijeliti na one koje podsjećaju na scenarij romantičnog filma, i na one koje nisu primjerene za osobe mlađe od 18 godina. Proučile smo koje su to najčešće fantazije koje muškarci imaju i zašto o njima šute.

1. Žena je dominantna

Kod odnosa u krevetu muškarci su navikli da su češće oni ti koji će određivati tempo i koji će riječima (i pokretima) upravljati smjerom igre, a sve se to odvija u nekom prešutnom dogovoru. Možda je upravo to razlog zašto se velik broj muškaraca pali na pomisao da ti budeš dominantna. Privlačno im je i iznimno stimulirajuće razmišljati o tome kako bi izgledao odnos kada bi žena napravila prvi korak (i drugi, i treći), i došaptavala mu naredbe o tome što da joj radi.

2. Moderni voajerizam

Često slušamo kako je muškarcima uvijek na pameti jedna stvar. I dok se oni kunu da nije tako, ipak sigurne smo kako ne bi odbili razne igrice dok rade nešto drugo. Muškarcima je jedna od češćih fantazija da ih oralno zadovoljiš dok igraju igrice (još bolje ako su online) ili pričaju s nekim na telefon. Uzbudljiva im je ideja da osoba koja je s druge strane nesvjesno svjedoči vašim “prljavim” igricama.